ÖVERLYCKLIG !

ÅH!!!!! Nu är denna underbara mobil i mina händer ! TACK mamma och pappa ! Är hur glad som helst ! Älskar den redan !!!

WIIIIIEEE !!!

MOBILEN HAR KOMMIT !!!! *GLAD*

Broken Angel

Är vi inte för söta? Haha.
Sitter här med hicka och väntar som en galning tills imorgon!!!! Måste allt gå så sakta när man inte vill det? Och fort när man inte vill det? Haha, ni förstår va? Hat gjort en liten snabb städning. Antar att jag för dra med dammtrasan imorgon med, (har ju svarta möbler). Om någon dag eller så, så kommer nog mobilen hem!! I'm so excited!!!!!

Tränat

Nu har jag tränat lite. Duktigt va? Haha. det gäller att hålla igång under sommaren. Snart kommer pappa hem. Så då ska vi äta lite. Sedan får jag se vad som händer. Imorgon får vi iaf gäster från Lidköping! Ska bli hur kul som helst!
Kisses ♥

Glee ♥

Heeej! Har suttit och tittat på Glee i stort sätt hela dan. Haha. Men det är ju sååå bra! Eller vad tycker ni? Har ni sett det? Idag åkte min syster till Milano. Hade mer än gärna följt med! Just nu är det inte så fint väder. Så antar att jag stannar framför Glee och myser!
Puss ♥

Solig dag

Har varit en runda på Modehuset. Köpte en vit väska. Som ni kanske får se nån annan dag! Annars har jag bara legat i poolen och solat! Hur härligt som helst!! :D Hoppas att ni har haft det bra denna underbara sommardag!
Puss!

Onsdag

Chao! Ska snart ut och lägga mig och sola i poolen. Gud så skönt! Hur varmt som helst idag med. Kan ju inte bli mycket bättre! Hoppas på att få lite färg idag med. Bara jag inte blir ännu rödare. Haha.
Vi hörs senare. Antar att ni ändå inte sitter inne och läser en massa bloggar, nu när det är så fint väder?
Bild från förra sommaren.
PUSS

So you think you can dance

Heey! Just nu sitter jag och kollar på So you think you can dance. Mamma och jag beställde nyss hem min nya mobil telefon!!!!! *LYCKLIG* Fyller ju år om exakt en vecka! Längtar. Dock lite tråkigt när den är över :( Haha.
Åh, såååå snygg!!!!!
Puusselipuuuss

Långviken !

Heej! Ett tag sedan sist. Igår mötte jag upp Louise på stan. Sedan steekte vi runt där. As najs!! Sov även hos henne. Idag drog vi till långviken med härligt folk. Hur kul som helst! Haha, måste göras om! Hoppade från hopptornen, badade, solade chillade. ja, ni vet ;) Så är lite röd i ansiktet nu. Haha.
Hopptornet. //bild tagen från google.
Pussar ♥

X-PLOSION

Kom hem från träningen för ca en halvtimma sen. Det var hur kul som helst. Har kommit en bit på dansen nu! Så det är bra! Vi har ju hela sommaren på oss att träna in dansen. Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag ut och mysa i det härliga vädret. Puss

Bilder

snyggingar!
haha.
Tummen up på att det gick bra när vi spelade kubb!
Lite bilder från midsommarafton. Hoppas att ni hade det bra. Jag hade det iaf skit kul! Inatt sov Nicole hos mig. Senare vid fyra så är det gruppdisco träning. Najjs! Men nu ska vi ut och stå på händer. HAHA!

PUSS ♥

Från och med Du

-Puss

Midsommar

Japp! Idag ä det midsommarafton och jag är på topp! Haha. Har tagit mig en lång och skön dusch! Ätit världens godaste frukost! Kan det bli mycket bättre? Nu ska jag göra mig iordning, fixa det sista i rummet och hjälpa mamma lite med jordgubbstårtorna.... MIDSOMMAR och SOMMAR!!! ♥
Eller ska vi ta en sommar blid.... JA!




Jag hoppas att alla min underbara läsare får en underbar midsommarafton!


PUSSPUSSPUSS ♥

Criminal Minds

Sitter och myser i soffan och tittar på Criminal Minds! Nu är det reklam så jag tänkte mobilblogga lite! Hehe. Hoppas att ni har en bra kväll! Så hörs vi imorgon! Lär lägga upp min outfit! Så kolla in!! Puss <3

YES !

Pratade nyss med Nicole. Planerade lite inför imorgon!! Kommer att bli skit kul! Är hur taggad som helst!!! Kommer att bjuda på en massa bilder ;) Dom vill ni inte missa! Haha.
Snart blir det att äta god pizza! PUSS

WHAT !!!?

Din webbläsare stödjer inte kakor. Detta krävs för att du ska kunna använda tjänsten.

WHAT??????!!!! Är det bara jag? Eller har ni också fått så när ni ska logga in på er blogg??? KAKOR?! Haha, flummigt!? Kommentera om ni också har fått detta!!! :O

Svarta möbler

Usch och fy och blä för svarta möbler när det kommer till damm!!! Blir dammigt efter 1 min!! Nä, men nästan. Jaja, det är iaf snyggt med svarta möbler. Så vi ska inte klaga allt för mycket! Ni som också har svarta möbler, håller ni med mig?
Sötnosen Fanny!
PussåKram ♥

STÄDAR !


Midsommar planer?

Vad ska ni göra på midsommar? Jag själv ska troligen hänga med Nicole. Vilket kommer bli super. Men det är inte helt klart än. Vi ska höras lite senare och planera ;) Vad brukar ni göra på midsommar? Va med familjen? Hänga med kompisar?
(Bild tagen från google)
Pussar ♥

torsdag

Hejhej! Idag är det torsdag. Imorgon är det Midsommarafton! Kul! :D Då känns det verkligen som sommar tycker jag! Nu ska jag göra mig iordning. Så får vi se vad som händer idag. Har inget inplanerat.
Hörs sen. Puuss !

Hey !

Heej. Har sovit hos Anja inatt. Så har ej bloggat! Vi har iaf haft det jätte kul! Såg på film igår. Åt en massa gott!! Haha. Idag träffade vi även Frida och Magda lite senare. Så jag har haft det toppen :D Hoppas att ni har haft det bra. Hörs imorgon, ska glo på tv nu. Haha!
pusspuss

Gästhamnen !

Tjo! Om ca en halvtimma så åker jag till Gästhamnen. Där är det ju dansuppvisning ;) Som jag skrev tidigare idag! Blir inte mer bloggning idag. Eftersom att jag drar till Anja senare ikväll. Så vi hörs imorgon readers!
Pussar ♥

Snygg eller vad ?

Är jag ensam om att tycka att han är snygg? Skulle inte tro det va! :D Haha!!
Puss

Tisdag

Heej! Idag är det tisdag. Ikväll är det uppvisning med dansen i hamnen. Så kom och kolla vettja!! :D Efter det ska jag till Anja, och sova där inatt. Innan dess ska jag se till att träffa någon kompis. Hoppas att ni får en bra dag!
Jag och Louise ♥
Pussar!

Våga stå för vad ni säger !

har fått lite mindre roliga kommentarer. Om ni nu menar allt ni skriver.. VARFÖR INTE SKRIVA ERAT NAMN? Stör mig sjukt mycket på det! Dessutom ser jag ju att det är från samma dator. HAHA. Jag tänker inte ändra på mig, för eran skull. Låt mig va som jag vill. TACK.

Najs med Nicole ;)

Hejhej. Har haft två toppen dagar med Nicole. Idag var vi på stan med Albin och Pontus. Köpte ett linne och smink borste typ. Haha. Nu har mamma och jag varit och handlat lite. Så nu ska jag läsa Frida. Syrran har varit i Smögen, hon kom hem igår kväll. Men då var ju inte jag hemma. Men hon kommer hem snart. Har saknat henne ♥
Puss å hej ♥

Backseat


Denna började jag fakiskt lyssna på idag. Tycker att den är helt okej. Vad tycker ni?

En av telefonerna vi ska tittta på är denna...

Denna ska vi bland annat titta på. Mamma och pappa hade varit inne på olika ställen, och alla tyckte att denna var bäst. Visst, jag vill helst ha en Ipone. Men om denna är bätte, så, ja. Hahah. Men vi får se!
*Xperia Neo



söndag, MEN ingen skola imorgon !!

Hej, idag är det söndag. MEN... Ingen skola imorgon!!! Hur skönt är inte det? Idag är det träning med X-PLOSION!! Super kul! Men innan dess ska mamma, pappa och jag in och kolla på en mobil till mig. Som jag kanske ska få när jag fyller år. Jag vet, då blir det ingen överraskning. Men jag vill ju helst ha en som jag tycker om. Så då tyckte vi att det blir bäst så :) Efter träningen hänger jag med Nicole hem. Så ska jag sova där inatt! Kommer att bli super kul. Haha. Men nu ska jag fixa lite saker. Får se om jag bloggar senare. Puss

Shoppingen den 18 juni

Nagelack från Depend, köpt på Lindex för 25kr !
Lip Shine från H&M för 10 KR !!!!!!!!!!
Detta köpte jag på Modehuset idag! Mycket nöjd!
Nu har jag pratat med Nicole. Haha, har skrattat hur mycket som helst! "När man väntar för länge, då väljer den en annan." HAHA! Ska hänga med henne hem efter gruppdisco träningen imorgon. Kommer bli super! Sover även hos henne :D
Nu ska jag titta på tv, puuss ♥

Dagen med Moa !

Min sötnos!
Idag har jag varit med Moa hela dagen. Vi har haft det jätte kul! Köpte två saker på Modehuset som ni får se senare! Hörs, pussar

PLÅNBOK

Denna snygga köpte jag på Glitter för 149 kr! Kärlek! ♥ Har letat efter en ny ett tag, så det var perfekt!
Puuusss

SKOLAVSLUTNINGEN

Haha, gullig bild !! (:
Bild som Klara tog !
Efter avslutningen :
Yes !
Sååå gott !
Haha !
Coolingar ! ;)
It´s Taking Me Higher.....
Haha, gulligt !


Lite bilder från denna underbara dag!! Först va det skolavslutning. Behöver nog inte berätta så mycket om den. Ni vet ju hur dom går till? Thats right? Tog inte så många bilder från den. Som ni ser. Haha, men några!
Efter avslutningen gick Maja, Klara, Linnea och jag på stan! Vi träffade Albin på B&J, så vi åt glass å så med han. Efter det gick vi runt på stan och kände in sommarlovet. Underbart ♥ Men det känns inte som sommarlov? Men det kommer väl snart. Klara och jag prövade en One Piece!! Hur sköna som helst! Jag köpte en sak på stan, som ni får se senare. Haha. Jag följde med Klara hem efter stan. Var där till sex tiden.
Gulliga mamma och pappa gav mig pengar! Som en liten avslutnings present! TACK!!
Lägger in ett inlägg sen, puss ! ♥

Håret fixat ! :)

Nu är håret fixat! Närmar sig morgondagen med stormsteg! Lite spänd är jag! Haha. Åh, jag vet att jag har tjatat om detta jätte mycket... Men jag kommer verkligen att sakna min klass hur mycket som helst! ♥ Tur att vi ska gå tillsammans till 9:an!! Nu ska jag kolla igenom det jag ska ha imorgon, osv. Sedan sätta mig och mysa vid tv. Lite sovmorgon imorgon också! Det gillas! Hörs imorgon. PUSS ♥

Fixa håret !

Nu ska jag fixa mitt hår till imorgon. Efter avlutningen ska Linnea, Klara, Maja (?) och jag gå på stan och steeeka lite. Blir en glass på Ben&Jerrys, och kanske lite shopping. Bra början på lovet? JA!
Haha, jag och Astrid :D
Pussar //Elise

facebook^^

Sitter här och gör ingenting, eller jo. Jag är social på facebook. Haha. Vilket liv. Kanske ska göra något.. Fixa lite till imorgon kanske. Hm. Får se. Hörs, puss

torsdag !!

Ha-ha

Heej! Idag är det torsdag.  SISTA DAGEN I SKOLAN !!!! WOW ! Haha. Var väldigt chill idag. På förmiddagen åt vi massa tårta och hade rast. Efter maten tittade vi på skolans Talang. Det var väl helt okej? Imorgon är det skolavslutning...!!! Underbar, och tråkigt :( Kommer ju att sakna min underbara klass! ♥ Annars är allt possetivt. Ska ta en runda på stan med Linnea, Klara (?) och Maja (?)  efter avslutningen. Äta glass och bara njuta! Haha. Livet Leker! Vi hörs senare. Nu ska jag ut i solen och njuta..♥

Ny duschad !

Kul bild! xP
Nu är jag ny duschad och fräsch! Mycket skönt! Skolan idag var lugn. Städade lite och så. Haha, Klassen hade typ vattenkrig. Haha, sjukt kul! Slutade med att vi fick torka upp allt. Men det var det värt! Haha! Sedan såg vi även på film idag med. Alex, Herman och Chrille satt och kastade massa spagetti på mig. Haha! Under hela filmen typ^^ Så jag kastade givetvis tllbaka också.... Tss.. Aja, nu ska jag fixa mina naglar tror jag. Sedan ska jag mamma och syster åka till IKEA. Ha det bra, puss !! <3

Do it like i do

Haha.
Heej. Nu har Astrid åkt hem för ett tag sedan. Jag själv har roat mig med att ta en massa roliga bilder. Haha, vilket liv! Senare bilr det att mysa framför tv med muffins och annat gott! Imorgon i skolan vet jag inte riktigt vad som händer? Hm. Hoppas att det blir chill. Bara tre dagar kvar till skolavslutningen!!! Wow, vad tiden går fort!

Astrid

Bjuder på lite bilder på mej och Astrid ! Just nu itter vi i mitt rum och ska snart göra lite glasyr till muffinsen! Sedan drar vi ner och bada! Mys ♥ Skolan idag var riktigt chill. Förutom att vi hade svenska prov på morgonen. Vi såg på film, och åt två glassar! Yey! Haha. Hoppas att ni får en bra kväll. Pussar från Elise och Astrid ♥

Ny bil


Heej. Hängde med Linnea hem efter skolan. Så kunde tyvärr inte blogga. Men bloggar lite snabbt nu!
Idag gick vi bara till 12.00. Mycket skönt! Kom hem ca sex från Linnea.. Idag hämtade pappa den nya bilden.. Jag som verkligen älskade den vi hade innan... Den ena bilden (vi har två bildar) byter vi efter 2,5 år eller 3 år. Lite jobbigt när man fäster sig vid en bil, haha! Så vi har haft väldigt många olika bilar.. :P Men det är kul! Hahaha.
Är sugen på att bada. Är super varm. Men måste fixa lite saker till skolan imorgon. Så kanske inte hinner det. Får se. Vi får se om vi hörs, pussar!

Gruppdisco ♥

Finns så många fler bilder..
Är hemma från en underbar träning med X-PLOSION! Åh, är helt kär i dansen.. ♥ Vi dansade ute i det fina vädret, som var mycket mysigt. Fikade även. :D Haha. Pussar

SKYPE

Har pratat med Louise på skype, det var kul. Haha! Nu vill jag bara att dansen ska börja. Har längtat heela dagen!!! Hörs, puss

Söndag

Flummig bild!
Heej! Idag är det söndag, och strålande solsken! Toppen! Innan dansen idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Sola och bada kanske? Eller ringer jag någon kompis. Längtar till dansen sjukt mycket!!! Haha. Nu ska jag äta frukost med familjen. Pusselipuss ♥

The Proposal

Åh, denna filmen rekomenderar jag verkligen!! Den var hur bra som helst! Så om ni inte har sett den, så måste ni se den tycker jag! ♥

Pussar

Baby let me love you now

Hihi.

Shue! Hur har ni det denna lördags kväll? Jag har precis ätit mat. Vid sju ska vi se på film. Mys. Imorgon ska jag åka ut till Fanny och Ebba, så ska vi börja på vår nya gruppdisco dans!! Taggad!! ♥ Så blir det väl att vara där ett tag! Innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Sola om det är bra väder. Har ju inte varit toppen bra idag. Det får väl avsluta detta inläg. Puss...

Hemma från stan

Hemma från stan nu. Hittade inte något. Eller jo, lite. Men orkade inte köpa något.. Blä. Blandade känslor. Ikväll blir det iaf filmmys med syrran. Mysigt. Massa godis och sånt också såklart!! Vad ska ni hitta på?
Pusspuss

Söt klänning

Visst är den söt? Skulle inte ha något emot att ha den!! Vad tycker ni om den? Kommer från GinaTricot!
Puss ♥

MTV Movie Awards 2011

Sitter och kollar på MTV Movie Awards! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Syrran och jag är hemma själva. Kanske drar in till stan eller nått. Får se.

Snart sommarlov...

Har tänkt på att det inte alls är långt kvar till sommarlovet. Känns som att det var nyss som jag började på en ny skola, träffade alla underbra människor. Men nehä, det var ett tag sedan! Kanske till och med har gått för fort. Haha, nu låter jag som en sån som älskar skolan. Men jag tycker om min klass så himla mycket!! Den är BÄST! Så kommer att sakna den lite under sommarlovet. Brukar alltid sakna skolan lite i slutet. Får se hur det blir iår.. Hur brukar ni känna?

Astrid, min sötnos !

Heej, sitter och pratar med min sötnos Astrid. Pratar om allt. Verkligen allt, kan säga allt till henne ♥
Ikväll ska jag mysa en massa med familjen! Vad ska ni göra? Lägger upp lite smaskigt på bloggen senare. Hööörs, pööss !

Klara, Maja, Linnea, Astrid ♥

Älskar er, och det vet ni ♥

Never, never, never...

Tycker att bliden är så gullig. Haha.
Idag är det torsdag. Fick sluta 20min tidigare. Skönt! Blir ingen träning idag. Utan ska ut till Trekanten. På någon Revy!? Hela gruppen ska sedan fika och ha det mys!! ♥ Hoppas att vädret håller sig. Har ju regnat, åskat och blixtrat tidigare idag. jag som tänkte bada och sola idag, haha. Vi hörs, PUSS ! ♥

OM JAG ÄR GLAD ?

Tygproverna på min nya singeldisco dräckt har kommit hem!! Jag är super glad!! Älskar dom redan. Haha. Färgerna får bli en överraskning... Hihi, lite ondskefull måste man få va! :D
Pussar / E

NU blir det skolan

Nu snart drar jag till skolan. Ha det bra! Pusssar till er !! ♥

Inne från ett mysigt kvällsbad med Singlan ! ;*

Har haft det jätte mysigt med Lisa. Och roligt!! Haha. Nu sitter jag inne och myser. Ska väl sätta mig vid tv snart skulle jag tro. Hoppas att ni får en mysig kväll. Så hörs vi imorron. Om jag hinner innan dansen. Hoppas! Annars hörs vi efter sju tiden. ♥ Pussar !!

BREAKING DAWN



Längtar något enormt...!!! ♥

Skolavslutningsklänningen








Denna FAST i VITT ska jag ha på skolavslutningen. Har helt glömt bort att ta bild på den. Så fick bli en bild från BikBoks hemsida. Haha. Hoppas att det inte gör något? Lite senare ska jag och Singlan (lLisa) ner och bada. Hur härligt låter inte det? ;) Ska nog ta ett dopp i poolen snart också. Gud vad jag är badsugen. Haha. Kanske inte är ensam om det?

Pussar

onsdag

Hej! Idag är det onsdag, en varm onsag :P Haha! Det var hur varmt som helst att cykla hem från skolan. Så direkt när jag kom hem bytte jag om till bikini, och badade i poolen! Sjukt skönt! Nu ska jag ta något liltet att äta, och läsa lite ur Dogboy. Någon som har läst den? Hörs, puss

Hemma från träningen...

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en härlig träning. Pussar ♥

tisdag

Gullig bild
Heey peps! Hur har ni det denna underbara tisdag? Fintfint väder idag med, super skönt! Ikväll är det dans. Som jag har längtat!! Vad ska ni göra idag? Kanske ska bada med Singlan (Lisa) efter dansen. Haha, om jag orkar. Men det tror jag nog ;) Hoppas att ni får en toppen kväll. Pussar ;* (L)

Bästa dagen med Lova ♥

Har haft en fantastisk dag med bästis! Badat och solat en massa!!
Imorgon är det skola igen. Har varit ledig så länge, så har ingen lust att komma tillbaks, Haha. Visst, kanske saknar klassen. Men det ät inte långt kvar till sommarlovet nu!!!

Ha det bra, PUSS !

Iphone 4 !

Av er, mina läsare (som kommenterade) tycker dom flesta att den vita är snyggare. Jag kan hålla med. Den är ny och fräsch. Den svarta är också jätte snygg. Lite svårt!! :D Men om jag själv skulle köpa någon (vilket jag väldigt gärna vill), så skulle det nog bli den vita. Haha.
Pussar ;*

Duktiga !

Eller vad tycker ni ?
Puss ♥

Lova idag !

Idag ska jag träffa min sötaste Lova! Blir väl att sola och bada, skulle jag tro ;) Najjs! Blir därför inte mycket bloggning. Mer ikväll. Skulle jag tro. Gör något tidsinställt inlägg till er. Så titta in! Puss

Cool Frisyr..

... höhö, kanske inte. Kan ni gissa er till varför jag har en sån frisyr?

Dopet kallade

Idag var jag på dop. Familjen också såklart. Min lilla kusin döptes. Hon va sååå söt! Kom hem för ett tag sedan. Tror att jag ska bada lite. Men vill träffa nån kompis... Får se hur det blir. Skola snart igen.. Fast ledig imorron jö! Toppen :D Hörs, puss

Vilken ?

Om ni fick välja. Vilken skulle ni helst vilja ha? En svart, eller en vit? Sammanställer på måndag. Så sätt er röst!!
Puss ♥

Hemma från en underbar dag !!

Hejhej! ♥ Nu är jag hemma efter en toppen dag. Först var vi på systers "skolavslutning". Sedan hängde vi i kalmarsundsparken med gruppen. Mysigt. Badade även. Varmast på länge. Jag lovar, det var verkligen jätte skönt!! Och vågor ;) Haha. Mysigt! Nu ska jag nog ta mig ett dopp i polen. Hörs sen. Puss

Shoppingen den 3 juni

Nagelack från Depend, 2 st för 39 kr. Sedan fick jag det andra. Från BikBok.


Dessa fick jag också, men dom kostar 19 kr... Från BikBok.


(Super dålig bild). Fick dessa också, från BikBok. Haha, gillar när man får saker!! Kostar förresten 79 kr.


98 kr. Sedan 50%. Från Ur&Penn.


160 kr. Från Intersport!

Köpte ju även en avslutningsklänning. Men den får ni se vid ett annat tillfälle! Haha. Åh vad jag är sugen på att ta ett dopp i poolen. Men det får vänta. Puss.

Hihi, IGEN !!!

WOW!!! Jag har fått besöksrekord igen! Vad glad jag blir! Det är jätte kul att det blir fler och fler som läser min blogg!! Och om det är något mer ni vill se, är det bara att säga till! :D Pussar till er! ♥

Home :)

Kom hem för ett tag sedan. Hade det jätte mysigt! Imorgon ska vi till parken med gruppen, mys ♥ Hoppas att det blir bra väder. Haha. Bloggar imorgon. Då visar jag även det jag köpte idag! ;) Så titta in då! Hoppas att ni får/har en toppen kväll, puss ♥

Outfit 3 Juni

|Tröja, GinaTricot | Shorts, H&M | Solglasögon, GinaTricot |

Detta har jag på mig idag.. Sommrig och fin tycker jag! Har haft en toppen dag å stan. Fick med mig ganska mycket hem faktiskt!! Bland annat en klänning till skolavslutningen, så jag är super nöjd!! Hinner tyvärr inte lägga upp bilder på de idag. Eftersom att vi ska ut och äta. Men det kommer nog imorgon. Ska försöka hinna med det. Ha en bra kväll. Pussar ♥

BESÖKSREKORD !!

Åh, vad jag älskar er alla mina läsare! Statistiken har ju inte fungerat på några dagar. Så jag såg de först nu.. Att jag har fått besöksrekord!! :D Jag är jätte glad att fler och fler läser min blogg!! Puss på er! ♥

|tidsinställt|

Snart stan !

Hej finisar! Lite ny header. Ser lite konstig ut. Men den får va så. Snart kommer mamma hem och då drar vi in till stan! Super mysigt! Ikväll ska hela familjen ut och äta. Eftersom att min syster går ut skolan imorgon? Haha. Lägger upp outfiten nä jag kommer hem. Men som ni ser på bilden har jag den nya randiga tröjan. + att jag har ett par vita shorts! :D Pusssar

PS. Om ni inte ser den nya headern.. Tryck F5 !! DS. ♥

Godmorgon !

Har tagit mig en god frukost. Nu ska jag göra mig iordning. Sedan kommer mamma hem runt halv ett tiden. Då åker vi in till stan för att köpa en skolavslutningsklänning. Sent ute? Men vad gör det? :) Bättre sent än aldrig! Vädret idag är lika underbart som det har varit i några dagar nu. Så det blir shorts idag. Lägger in outfiten senare. Hoppas att ni får en kanon dag! Puss! ♥

Super varm

Var nyss ute med syster och sprang. VARMT i detta vädret måste jag säga. Nu ska jag dra ner och bada med Assi (Astrid). SKÖNT! Sedan blir det god mat och mys. Puss!<3

Nya Solbrillor !!

Båda från GinaTricot för 59,00 kr st.
Även denna från GinaTricot för 99,00 kr.

Yes. Nu har jag äntligen nya solglasögon!! Härligt! Kan ju behövas när vädret är så underbart! Nu ska jag nog ut och sola igen. Skönt! Kanske att man blir lite brun till skolavslutningen? :D Vad gör ni då? Kanske ska höra om Astrid skulle ha lust att bada med mig. ja, vi får se.
Puss! ♥

Uppdaterar snart !!

Puss

Grattis Världens Mest underbara, finaste och bästa danslärare ! ♥

Min bästa danslärare Sabina ! ♥
Sho ! Vid 11 tiden åkte jag och fler dansmänniskor med rosor och sjöng för Sabina ! Världens finaste danslärare !
Stort Grattis Till Dig Sabina ! Du Är Bäst !! ♥

Puuss ;*

Mysigaste dagen på stranden med bästis !

Buhuuu.... Medans vi va och badade... så åt någon upp våra kex !? Paketet var typ fullt.. Vilken elaking !! Men som tur va hade vi massa goda jordgubbar och choklad !!! :D Titta på bilderna och njut. Jag älskar dej bästis ! Du är underbar ! ♥
Alla bilderna är tagna av mig eller Klara. Ni får inte kopiera dom utan min tillåtelse. Är ni snälla ?

Puuss

RSS 2.0