friday ! yeah yeah yeah !

Bjuder på denna ego bilden..


Hej å hå! Vilket väder! Nästan varmare än vad det har varit under hela sommaren.. Ikväll blir det mys hemma, och packa medans man tittar på idol. Imorgon bär det av mot Eskilstuna för terminens första danstävling! ♥ Whoop whoop! :D Ha det bäst!

torsdag , snart fredag !!

Hej hopp! Nyss duschat efter dansen, har lite träningsverk efter igår. Så nu blir det att vila tills lördag då det är tävling! Idag hade vi kemi prov, gick helt okej! Till imorgon har vi engelska och spanska, så det ska jag läsa igenom några gånger. Sedan blir det att titta på idol! Ska ni titta på idol?

kemi plugg

Uh, har verkligen tröttnat på kemi nu. Skönt att slippa just detta efter imorgon! Snart blir det att titta på idol! Hejja André ! :D
gooott!

snart är denna dagen slut

Detta har varit en toppen dag! Riktigt skönt att sova lite längre, ta en lång och skön frukost. Åka in till stan med mamma och syrran. En mysig fika. Få med sig ett linne och en tröja hem. Snart ska vi sätta på filmen Låt den rätte komma in. Alltså har/kommer denna tisdagen bli jätte mysig! Imorgon är det skola igen. Dock en väldigt skön dag. Svenska och EQ, efter det elevensval (dans). Jag och Nicole stannar kvar efter den, eftersom att vi har gruppdisco lektion vid halv fyra, så vi ska äta på donken och ha det allmänt bäst! Ha det bra! Pussar ♥

soffdags !

Är nu hemkommen från dansen, och har duschat! Härligt. Nu blir det att sätta sig i soffan (eller rättare sagt lägga sig), sjukt trött i kroppen. Riktigt skönt att få sova ut imorgon, detta behöver jag! Puss ♥

studiedag imorgon ! woho !

Idag är det måndag, vilket betyder att det är massa dans! Toppen! En till sak som är toppen är att det är studiedag imorgon! Då ska mamma, syrran och jag gå på stan, mys! Nu ska jag läsa lite spanska och engelska. Ni får ha det så bra så kanske vi hörs efter dansen.

söndag

Idag vid halv ett är det dags för en privatlektion i min singeldisco! Sedan vid kvart över tre ska gruppen träna! Nästa helg, den 1:a oktober är det tävling i Eskilstuna. Gruppen ska inte tävla då, eftersom att vi är i a:kalss, och det är bara den lägre klassen b:klass som får tävla då. Ska bli skit kul att tävla igen. Gemenskapen och allt ♥ Unberbart!
Lockade håret igår^^ vad tycker ni?

Ny vinterjacka in skaffad !

Så skönt att ha det avklarat! Tycker faktiskt att det ska bli lite mysigt att dra på sig en tjock, varm och skön vinterjacka om ett par månader, då det har blivit kallare! Är jag ensam om detta? Att längta till kalla tider? Men jag vet även med mig att när det väl är kallt osv, att jag kommer längta till sommaren. Men just nu är det mysigt med höst ♥ Och snart jul!
Mysigt är det ju! ♥

Wordfeud

Ja, det har verkligen blivit poppis att spela wordfeud. Och fast blir man. Det är ju grymt kul! Under rasterna i skolan, ja vad gör alla? kan ni gissa? Spelar wordfeud kanske? Alla spelar mot alla. LADDA HEM!!!
bild från google

lördag

Så sjukt hätligt med lördag, eller vad säger ni? Idag ska vi åka in till stan. Titta på bland annat en ny vinterjacka till mig, kan ju behövas! Vi hörs senare. Pussar

JA !

JAAAA ! Äntligen finns det en massa skal jag vill köpa till min mobil ! Wiihoo ! :D

fredag !

Äntligen är det fredag ! Fredagar är det faktiskt helt okej att ta sig upp ur sängen! Skolan idag var kuul, papperskrig! Haha! Iallafall, min syster kom hem från Göteborg idag ♥ Så nu stannar hon ca två vekcor!
I like your smile ! ♥

onsdag

JA! Nu är det bara två dagar tills det är helg, härligt! SKolan idav var väldigt chill. Svenska och EQ. Efter det lunch. Åt med trevligt dansfolk! Sedan var det dags för elevensval (dans). Kul! Därefter slutade vi, vid ca halv två. Just nu läser jag läxor, eller ja, bloggar. Hoppas att ni har haft en bra dag, pussar ♥

LOKA

Heej! Nu sitter jag här och läser spanska, samtidigt som jag dricker loka och bloggar! Oh yes! Girls can do several things at once! Igår hade jag ingen tid över för bloggning, utan då var det skola till fem över fyra, sedan hem och göra läxor och efter det dans till halv tio.




super god! Pussar ♥

Härlig träning med mina favoriter !

Har haft två grymma dagar med Fanny, och idag vid tre så hade jag träning med mina favoriter! Kan inte bli så mycket bättre!  Ikväll blir det att mysa framför tv:n, och njuta av sista ledigheten. Hoppas att ni har haft en härlig helg!

B:Klass dansen ♥

lördag

Idag ska jag träna vid halv tolv till halv ett. Efter det följer Fanny med mig hem, så ska vi ha det toppen! Så denna lödagen kommer bli super!!

äntligen !

Äntligen är det fredag! Så himla skönt! Eller vad säger ni? Idag fick vi sluta tidigare, så det var skönt. Efter skolan beställde pappa och jag tapeter, och efter det gick jag och mamma på stan. Just nu är jag så himla glad!! Nicole har nämligen kommit in på Södra (den skolan jag går på)!

torsdag

Hej! Idag var det ju skoljoggen. Själv är jag nöjd. Sprang med Klara, tack för sällskapet! Nu ska jag alldeles strax åka till träningen, efter det ska jag duscha och läsa igenom spanskan till imorgon.
Min kusin och jag. Så söta!

onsdag

Idag började elevensval i skolan! Super! Jag har dans på dansinstitutet (där jag även dansar i vanliga fall). Så den lektionen varar 12.00 - 13.35. Där efter slutar vi! Så en väldigt chill/rolig dag! Imorgon har vi skoljoggen, usch! Den är ungefär 5-6 km lång. Dessutom tar det ca 30 min att gå dit där den är..
puss ♥

lite härlig musik

pussar

Outfit 13 september


Svarta höga jeans,
svart nedstoppat linne,
jeansjacka,
armband,
+ svart tubhalsduk (ej med på bild).

Night Of Your Life !

Idag är det tisdag, slutade tjogo i tre (tjugo minuter tidigare!). Sedan tog jag och Maja bussen hem. Sedan dess har jag gjort läxor, matte. Nu lyssnar jag på gó musik! Toppen bra. Lägger in några sen! Även dagens outfit kommer! Så kika in lite senare, pussar ♥
Haha, det händer ALLTID roliga saker på bussen med dej

Let´s DANCE !

(bjuder)
Nu drar jag till dansen, ha det gött! ♥

Du fick min keps, och jag fick din mössa

Söndag, imorgon är det måndag. Tiden går fort. Vid åtta ska jag sätta mig i soffan för att titta på Idol, någon mer som ska det? pussar

Disco freestyle

ojojoj, kolla!

jag gråter bara i regnet

Åh, nu är det äntligen fredag! Så skönt! Efter skolan åkte jag och pappa in till stan, fixade min mobil (!) och tittade på tapet till mitt nya rum. Ikväll blir det att mysa i soffan, med godis och annat gott.
puss ♥

snart dans

Om ca 20min åker jag till dansen! Innan dess ska jag få i mig något vettigt. Imorgon är det fredag, härligt!
Och juste, kvällen igår var sjukt rolig! Kan inte beskriva med ord! ♥

Klasskväll !

Snart åker jag till skolan, ni får ha det bäst!

Farosymboler

farosymboler, farosymboler och farosymboler. Det är det enda som kretsar i min hjärna just nu. Imorgon ska vi kunna åtta stycken utantill, känns som att jag har ganska bra koll på dom nu.

onsdag

Härligaste skoldagen denna veckan! Slutade vid 10.50!! Bara för att vår skola är bäst! Haha. Ikväll ska jag även till skolan igen, för att träffa min góa klass! Kan denna dagen bli bättre? Först ska vi köpa pizza/subway, sedan se på film, äta pizza/subway/godis och drika läsk! Men det blir nog annat också, som kurragömma när hela skolan är släckt! Kul!

Moves Like Jagger

Blev ingen bloggning igår med tanke på läxor och dansen. Som går före bloggen! Idag slutade vi vid tre, tog sedan bussen hem. Nu sitter jag här och har läst lite kemi. Segt! Imorgon kväll har vi klasskväll, hela skolan för oss själva! Kommer bli sjukt kul! :D

I d o l ♥

Tummen upp på det! Eller vad tycker ni?

I set fire ..

Gud så underbar gårdagen var! Klara och jag hade det verkligen super, hemmagjord pizza, godis, läsk, chips och dipp + en bra film. Det är grejer det! Idag hade gruppen lektion med Sabina. Riktigt kul! Alltså så har denna helgen varit toppen! Hur har eran helg varit?
puss ♥

löööördag !!

Wiiiee! Idag är det lördag! Härligt! Ska snart dra mig hem till Klara för att ha en underbar lördag/söndag! Massa godsaker ska vi inhandla, kan det bli bättre? Nu ska jag packa klart. Vi får se om vi hörs mer idag. Annars hörs vi imorgon!
'pussar

Ny klippt!

Woho! Nu är det fredag, eller ja. Det har det ju varit ett tag ;) Gutt! Fotot idag blev väl sådär.. Fotot med klassen har jag dock inte sett.. Hoppas på det bästa! Haha. Nu har jag precis klippt mig, skönt.
Haha, så söta!!

TV time !

Nu är jag hemma och nyduschad efter dansen. Härligt härligt! Nu blir det mys framför tv:n, och försöka tagga till skolofoto imorgon.. Så gått det går iaf ;) Hoppas på det bästa imorgon! Hoppas att ni får en mysig kväll så hörs vi imorgon.. Och då är det FREDAG! puuuss
bjuder

tursday

Idag är det torsdag, dagarna går fort! Ikväll är det dans, härligt. Dock är det inte lika härligt att vi ska ta skolfoto imorgon.. Så att alla ser en liksom. Men det är sånt man får stå ut med när man är lite äldre än lågstadiet & mellanstadiet.. Vad tycker ni om att ta skolfoto?
Yeah. Jag och Nicole ! ♥

RSS 2.0