BÄSTA Klassen ! ♥

Jag måste ha den bästa, underbaraste, härligaste och roligaste klassen ! Känner att jag kommer att sakna hela bunten under sommalovet ! ♥ Vi hade iaf klassträff ikväll. Super kul såklart ! Spelade brännboll, dragkamp och spelade fotboll och lite så. Ja ni vet ? Kul iaf. Efter skolan hängde jag med Linnea hem. Därför kunde jag inte blogga. Men slänger in ett nu. Hoppas det är okej ?
Puss

Älskar dej mamma ♥

Måste bara säg att jag älskar dej mamma. Puss ♥

Frågan !

haha, gäller att bjuda på sig själv!
Såg att jag fått in en fråga! Vad kul! Jovisst. Det skulle jag kunna visa. Och tack så jätte mycket för att du tycker att min blogg är fin! Jag har två äldre syskon. En storasyster, hon är äldst. Sedan en storebror. Kan göra ett inlägg senare om det. Tack för frågan.. kanske ska ha fråga stund? Men då måste jag få många frågor. :)
Puss

S Ö N D A G

vad hände med mitt högra öga ? suddigt..
Heeej! Hur har ni det denna söndag? Idag är det ju mors-dag. Ska ni "fira" det? Jag och syskonen har köpt lite till mamma. Hoppas hon blir glad! Hoppas att ja kan åka en snabbis till Modehuset snart. jag måååste det!! Haha. Kanske ett I-landsproblem.. Ha en toppen dag! ♥

Mys vid TVn

Coolingar ;)
Cha! Sitter just nu och myser framför tvn. Champions League!! Någon mer som tittar? Vilka hejjar ni på isf? Jag hejjar på BARCELONA !!!! Just nu står det ju 1-1..
Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra! Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Hoppas jag kan åka till modehuset och titta på lite. Vad ska ni hitta på?
Pusselipuss ♥

Drar till Trekanten

Dålig bild. Men man ser lite hur telefonen jag använder nu ser ut ;)
Nu åker jag strax till Trekanten för att träffa gruppen ♥ Får se när jag kommer hem. Vi hörs iaf då. Ha en bra dag. pussar ;*

Min oturs dag ? ;O

Mysig bild jag tog igår.
Godmorgon! Hur har eran morgon varit? Min har inte varit speciellt bra... Det börjar med att min mobil inte fungerar. Eller knapparna fungerade inte.. Sedan fungerade vissa knappar. Men inte dom viktigaste :( BLÄ! Men nu använder jag en annan. Sedan var det nått konstigt med min dator. Men den fungerar nu! Hahah!
Idag ska jag ut till Trekanten. För att träffa gruppen :D Ska skissa nya dräkter ju! ♥

Hörs senare. Puss

Åh, vad mysigt vi hade det ♥

Älskar dej gumman.
Nu sitter jag och tittar på talang! Vad gör ni? Imorgon skulle jag behöva göra några ärenden i stan. Hoppas jag kan det. behöver köpa solglasögon, och något annat. Får se hur det blir. Hör ju av mig imorgon. Ha en underbar kväll.
puss

GAAASH !!

Snart drar jag och Astrid ner till vattnet för att bada igen! :O Vad härligt!! Hoppas det är lika varmt denna gången....
Har ni badat ännu?

Pusspuss

Wow vad skönt !

Wow! Det var hur skönt som helst i vattnet! Ville bara stanna kvar. Var sjukt kallt på land.. Men nu sitter jag här och myser i mina X-PLOSION mjukis kläder!! ♥ Kom på att jag måste köpa ett par solglasögon... Ni vet ju vad som hände med mina andra. Visst, jag har fler. Men jag vill ha nya. Haha. Får se om jag hinner med det i helgen..
Hörs, puss

Hemma från en underbar dag på stensö

Kom hem för ett tag sedan. Har haft en underbar dag på Stensö! Gud vad kul!!! Alla sexorna var där. Vi spelade brännboll, grillade, badade (vissa, inte alla), gick tipspromenad, chillade, hoppade på den STORA "studsmattan. Mm. Hur kul som helst iaf! Nu är det endast tre veckor kvar av skolan! Dessutom gåt vi ju bara tre dagar nästa vecka tror jag.

Nu ska nog jag och Astrid ner och bada. Mysigt! Uppdaterar ikväll peeps.



Elise I Ett Nötskal

Japp, sådär kan det gå när man ska va lite smart ;) Imorse la jag ner dom i kylväskan. Jag la ner dom lite smidigt mellan vattenflaskan och det jag hade fikan i. Och japp, när jag skulle använda dom sen. Så såg dom ut så ↑... Så det blir att köpa ett par nya i den stilen.. :(

Pusspusspuss

e.l.f

älska

Blev ingen träning med gruppen :(

Gullig bild ?
Det blev ingen gruppdisco träning idag. För att Fanny och Ebba var sjuka :(Riktigt tråkigt, men det är sånt som händer. Ska iaf träna senare ikväll. Singlen. Måste fila på en lite ny dans nu när jag kom upp i guld. Inte så lätt, haha.
Dagen i "skolan" var helt underbart kul!!! Jag tror att alla håller med mig. Först så va vi på skällby, till elva-halv tolv någonting. Sedan cyklade vi till Leo´s lekland. HAHA, det var gryymt kul där!! Har dock massa bränn märken efter att ha åkt super mycket på dom uppblåsta stora rutchkanorna (stavning?). Men det var super kul!! :D

Puss, hörs ikväll ♥

Skissar

Sorry..
Sitter och skissar för fullt till gruppens nya dräkt!!!!! Wow, vad kul :D Hoho! Imorgon ska det bestämmas! ♥
Pratade med Louise på skype nyss, lika kul som vanligt!! Nu ska jag sätta mig vid TV. Ni får ha det så bra.
Kisses

Bara för att jag hade tråkigt

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Ingen aning, räknar inte ?
Vad tycker du om kärlek? Kan va både underbar och fruktansvär på samma gång..
När kramade du någon sist? Idag.
Saknar du någon speciell person? Ja.
Har du svårt för att bli kär? Sådär..
Är du singel? Yes.
När fick du senast en komplimang? Idag :D

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
Inte vad jag vet.
Gjort något riktigt dumt? Tror jag nog.
Gjort något du verkligen ångrar? Har väl dom flesta ?
Åkt ambulans? Nope.
Slagit ner någon? Ja, på skoj. Haha^^
Skämts över dina föräldrar? Japp. :P
Vilka kläder sover du i? Sköna shorts och en T-Shirt !
Vad hatar du verkligen? Falska rykten, falska människor osv..
Varit kär? Ja ? 
Är du ensam nu? Nepp, syrran är hemma (:
Vill du gifta dig? Såklart, senare i livet !
Vill du ha barn? Ja, men SENARE i livet.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Me. 
Såg dig gråta? Kommer inte ihåg..
Fick dig att gråta? Kommer inte ihåg de heller.
Du delade en dricka med? Louise.
Du gick på bio med? Louise tror jag..
Skällde på dig? Kanske mamma.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Nej
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

Puss

Home from the Dance ♥

Hej tjohej ! Nyss tagit en dusch efter dagens dans träning. Mycket härlig träning måste jag säga. Nu blir det massa mys i soffan med god fika. Imorgon cyklar jag och Astrid till Svinö direkt. Eftersom att det ändå är påvägen mot skolan. Då är det bara onödigt att cykla till skolan för att sedan cykla dit igen. Haha. Bloggar imorgon när jag kommer hem. Slutar runt halv tre.
En liten fråga till er läsare! Tränar ni något? Fotboll, dans, gym. vad som helst? Skulle vara kul att veta ;)

Pussar till er mina underbara läsare! ♥

Vilket väder ?

Wow. Först är det soligt. Sedan spö regn och super blåsigt? Har varit så hela dagen ungefär. Inte kul. Nu ska jag snart äta lite innan det är dans ikväll. Kul. Imorgon ska vi paddla, göra eld, allemansrätt och göra vindskydd. Så hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra väder!! Annars blir det inte kul.
pussåkram ♥

Nice att vara hemma nu !

Härligaste dagen! Kom hem från skolan klockan ett! Hur skönt är inte det? Hade friidrott på fredriksskans idag. Dock va det inte bra väder. Men det var kul ändå!! Nu ska jag äta lite av fikan som blev över. Hoppas ni har det bra. Puss

Härlig dag med Moa !! ♥

Har haft världens härligaste dag med sötnosen Moa idag! vad vi har haft det kul. badat halvt om halvt. Blev ju så himmlans kallt efter ett tag.... Vi har skrattat och haft det mysigt. Nu ska jag äte lite rostade mackor. Ni får ha det så bra så hörs vi senare ;)
pusselipuss ;*

Bilder från Dagen !!!














HAHAHAHHA!!!! ↑

Den flummiga bilden får avsluta detta. Tog hur många bilder som helst. Men blir för mycket att lägga in alla nu. Så vi får ta lite i taget... Började med dom här över. Vad tycker ni? Bilderna är tagna av Klaras kamera. Men jag har tagit dom som jag lägger in på bloggen - Ni får därför inte kopiera utan att fråga mig. Är ni snälla!! :D Denna dagen har varit suuuper chill. SNart ska vi få åka hem. Om några minuter. Och då ska jag träffa Moa.

Pussar! ;*


Löv Black&White



Åh, va ute och fotade denna härliga bilden för ett tag sedan!! Är jätte nöjd faktiskt. Vad tycker ni?
Snart blir det mat. Efter blir det att fota igen. Och redigera. Vilken skön dag! Haha. Hoppas att ni har det bra.

Vad tycker ni om bilden ?

PUUSS


I skolan



Shoo! Sitter i skolan just nu och fick lite tid över innan vi började. Tänkte att jag kunde lägga in ett litet snabbt inlägg innan vi börjar på rikitgt. Kuligt!! Men jag hör av mig mer ikväll skulle jag kunna tro. Vi får se. Hoppas att ni får en bra dag. Antar att det inte är någon som läser bloggen just nu. Dom flesta kanske är på skola/jobb. 

Pussar och kramar till er <3


Rolling In The Deep...♥

Heej sötnosar! Nu sitter jag här och har nyss ätit lite god paj. Mums! Idag va jag med Lollo, Moa och Ebba. Vi hade det jätte kul! :D Imorgon blir det skola, men vääääldigt cill. Berättar mer imon. Efter skolan ska jag iaf träffa Moa igen. Så det ser ut att bli en toppen dag tycker jag!! ♥ Hoppas att ni har haft en jätte härlig helg. Vädret har ju varit helt underbart! Hörs imon. Med lite bilder och så.
Puussar!

Hos Lollo

Älskar bilden
Hejhej ! Sitter hemma hos lollo just nu. Har sovit här inatt. Snart kommer Moa även hit. Skojj! :D Men ni får ha det så bra. Så hörs vi senare ikväll.
Puussar !

Mumms !!





Hihi. Sitter och äter lite god smet till kladdkakemuffins med dumle! Dom ska jag smaka ikväll. Mamma bakade, och jag hjälpte till lite. Kom på att jag kanske ska packa lite till imorgon. Men är så lat... så jag orkar inte göra det just nu :P Hahah. Nä. Tänkte att ni skulle få höra en låt som spelades väldigt mycket på SM. Och som jag gillar väldigt mycket ! Haha. Den kommer in senare ;)

Puussaaar!! ;*


F R E D A G !



Heellu! Idag är det fredaag! Underbart! Älskar fredagar!! :D Idag hade vi matte prov. För min del gick det jätte bra!! Så det känns bra. Imorgon ska vi visa upp gruppen i Trekanten på något. Haha, jag vet inte riktigt vad det heter.. Efter det ska jag sova hos Louise. Super duper !

Bloggar senare !

puuss sweets ! ♥


Nej men så gulliga ni är !! ♥



Åh, jag måste ha dom mest underbara läsarna ! Blir så glad av alla snälla små söta kommentarerna !! ♥

Nu ska jag åka till dansen. Så vi kanske hörs lite snabbt efter den. Hoppas att ni har det toppen! Vädret är ju underbart!!

STORA puusar till er!!! ♥


Linnea&Elise ♥










Eric ♥ Haha







Hahaha. Diggar sista bilden! Denna dagen efter skolan har jag spenderat med Linnéa. Vi har haft det super, det måste göras om!! Nu ska jag läsa igenom spanskan en gång, och engelskan. Sedan blir det tv och mys för min del. Idag fick vi reda på hur nästa vecka kommer att se ut! Riktigt chill!! :D Kan visa er schemat imorgon.

Hinner inte blogga så mycket imorgon. Slutar vid 14.20, sen ska jag cykla hem (de vill säga om det är bra väder), sen har jag gruppdisco träning vid kvart över fyra. Sen tränar jag till kvart över sex. Hoppas att jag kan slänga in något inlägg....

ha en bra kväll. Pussar ♥


Tack så mycket söta du ! ♥



Åh. Tack så mycket för den fina kommentaren Inda ! Så glad jag blir ! Du är en super snäll och gullig tjej som alltid finns där för mig, och jag finns där för dig ! Tack ♥

Nu ska jag äta. Och byta om till dansen som är ikväll. hade mattediagnos i skolan idag. Fick alla rätt!! Hihi. Hoppas att ni har det bra. Så hörs vi mer imorgon.

Puussaar !


DISCO SM 2011 - BILDER








sweeet !


Härlig bild måste jag säga !!




Ego pic. hahah.


Atmosfear ! (eller hur den stavas?)




Tror att dom som sitter där uppe är ganska så rädda. hahha.


Utsikt från hotellet !


Gullig bild !! ♥


Jag påväg till pallen. Eller sidan av pallen.


Hahaha.

Varsågoda! Titta och njut! Tog inga bilder från Liseberg. HADE JU FULLT UPP ATT ÅKA EN MASSA ROLIGHETER !!! Haha, och det förstår ni väl ?

Puussar till er underbara läsare!

PS. Tack så jätte mycket mamma och pappa för blomman och kortet ! Älskar er ♥


Nu blir det pluggning


Min lilla medalj från SM ♥

Uppdaterar senare. Ska plugga lite först. Lägger nog upp bilderna jag tog från SM idag också. Hoppas att ni har det bra så hörs vi senare!

pusspuss


DISCO SM 2011



WOW ! Är super nöjd med min prestation! På fredagen åkte hälften ut ungefär. Vi var 53 st i min klass. Jag trodde givetvis att jag skulle vara en av dom. Men det var jag inte!!! Och jag var super glad när jag gick vidare till lördagens tävling. På fredags kvällen var vi även ute och åt med Nicole och hennes mamma och pappa. ALLA från DIK i min klass gick vidare. SÅ det var ju super! PÅ lördag var det dags för invigningen av SM. Super!! Kändes helt fantastiskt! ♥ Underbart! Jag dansade min singel, tredje normalen... Och gick vidare till SEMIFINAL! Vilket betydde att jag hade fått en prick! Så nu är jag i guld!! Så som jag har längtat! Det var dock bara jag och Ebba från DIK som gick vidare till semifinal. Och vet ni va? Vi kom även till final.. OCH VET NI VAD? JAG KOM FYRA!!!! Jag är super nöjd! fyra av 53 st. Och Ebba kom sexa! Och ett stort grattis till alla andra duktiga dansare! På lördags kvällen gick vi i gruppen på Liseberg. Underbart kul såklart! Idag var det gruppdisco. SM klass som vi tävlar i. Super hård konkurrans, och det gick inte så jätte bra. Men vi satte dansen. Och kände att det gick bra! Men grattis till alla andra! :D

Nu sitter jag och skissar på en ny singeldräkt. Haha, mamma lovade mig en ny när jag gick upp i guld...tsss...

Lägger in bilder imorgon eller någon annan dag. Får se.

Hoppas att ni haft det bra! Hur tyckte ni som var med på SM att det var?

PUUUSS!


Sten Coola SM bandet och jag x) // Tidsinställt





-Puuss ♥


Packeli packa !




Medalj och pokal från förra årets SM. Dock såg pokalen som vi fick ut som den på bilden under, men den finns på dansskolan, så vi gjorde en mindre modell!


Dålig bildpå min favorit pokal, jag vet. haha, men jag hade ingen bättre...

Nu har jag tagit mig en lång och skön dusch. Känner mig genast bättre. WIIHOO! Nu ska jag packa till imorgon. Och kläder jag kan ha på Liseberg, och givetvis danskläderna ;) Är riktigt peppad!

Hoppas att ni får en underbar helg! Ovh när jag kommer hem hoppas jag att jag har en massa härliga bilder arr visa er!

Puuussaar !


s j u k



Blä. Är sjuk. Men jag mår iaf bättre än tidigare idag. Åkte hem från skolan efter första lektionen. Hosta, hängig.. Och så är det ju SM fredag-söndag. Det vill jag verkligen inte missa. Så jag fick åka hem. Nu mår jag iaf lite bättre! Vilket är jätte bra. Mormor har hållit mig sällskap, eftersom att mamma och pappa jobbar. Och dom får ju inte vara hemma när barnen är sjuka och över tolv år... Eller nått sånt. Får se om jag kanske åker till Dansinstitutet ikväll och kör min dans nån gång. Och strechar lite. Imorgon på morgonen åker vi ju till Götlaborg (Göteborg). Tar med mig datorn, så jag skriver ett inlägg till er imorgon kväll. Eftersom att jag tävlar på fredags eftermiddagen.

Puussar till er mina favorit läsare ! ♥


Now It´s Here ;)


Jeans Shorta från Lindex, 199 kr


Nagelack från H&M, 39.50 kr


Läppglans till dansen. Från H&M för 39.50 kr


Hårband/hårsnoddar (eller vad man nu säger). Även dom från H&M, 19.50 kr!


Lösögonfransar från Kicks, för 85 kr eller något liknande.


Yes box. Det var det jag fick med mig hem! Vad tycker ni? Jag älskar allt! Kommentera gärna vad ni tycker så blir jag glad :D

Puuss ! ;*


Bilder Kommer snart !



Hejhej! ♥ Nu har jag legat ute i solen och pluggat lite. Känner mig säker på orden. Imorgon är det sista skoldagen för mig. För jag är ledig på fredag eftersom att det är SM då! Snart lägger jag upp bilderna på det jag köpte. Men innan idag när jag skulle ta kort. Så hade kameran laddat ur :( Men den laddas just nu! Så snart kommer bilderna in! Hoppas att ni har en toppen dag i det fina vädret!

PussåKram! ♥


Tv Hela Kvällen Lång !



Åh, börjar detta inlägg med att säga att jag är överlycklig!! Har yterst lite kvar tills jag är nere i splitt!!! Åh vad jag är glad! :D Om någon hade tryckt lite idag, kanske jag hade kommit ner.

Lägger in bilderna på det jag shoppade imorgon. Hann inte det idag tyvärr. Förlåt. Nu ska jag sätta mig vid tv. Så blir det att mysa i soffan hela kvällen lång! ♥ ha en härlig kväll.

Puuussar ! ♥


Underbar dag ♥



Wihu! Gud vilket härligt väder! Kom in för en liten stund sedan, har legat och solat. Super mysigt! Övade även på lite spanska glosor. Och svenska. Nu måste jag skriva svenska meningar.... Ikväll är det träning!!! Längtar! Men nu måste jag göra läxor. Och ta kort på det jag köpte igår.

Puuuss!!


S H O P P A T


Någon ful bild...

Idag cyklade jag och mamma till modehuset. Shoppade lite fina saker. Men jag lägger in det imorgon. Så titta in då! Nu ska jag öva lite på min dans. Sen se på Tv.

Sorry för dågt bloggande. Hoppas att ni har det bra! ♥

Puuussar !


NY HEADER !



Hade inget att göra. Så jag gjorde en ny header! vad tycker ni? Hiss/Diss? Själv är jag ganska nöjd. Får se hur länge jag har denna.. ;) Jippie! Om en timma börjar dansen. Hahaha. Nä. Nu ska jag äta och byta om! vad ska ni hitta på?

xoxo


Vill att dansen ska börja NU NU NU !











Bjuder på lite bilder. VILL ATT DANSEN SKA BÖRJA NU !!! Men först ska vi äte lite, byta om och så.. SEN BLIR DET DANS! Åh vad jag vill dansa! ♥

Pusspuss


Outfit 8 Maj ! Black And White


Linne, Stadium | Liten "kofta" Gina Tricot | Shorts H&M

Wow! Känner själv mig lite duktig att lägga in min outfit idag med! hat hittat ett super ställa där jag an ställa min kamera, så nu kommer ni får se mina outfits lite oftare!

Idag ska jag nog träffa Nicole innan dansen. Kuligt! Vädret är på topp, dock lite blåsigt.

PUUSSAR ! ;*


Gårdagens Outfit


Linne, H&M | Shorts, H&M | Armband, Fick i Julklapp

Denna sommrigaoutfit hade jag på mig igår. Vädret var ju helt underbart!! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra innan dansen. Klockan fyra till sex är det uppladdning till SM som är nästa helg!! Super! Kanske att jag ringer en kompis eller så. Får se helt enkelt! Kalaset igår var jätte kul. Stannade hur länge som helst ;) Hahah. 

Ha en underbar dag!

Pussar! 


Hemma från K A L M A R tävlingen !!



Är nu hemma från Kalmar tävlingen. Först stog jag i garderoben, där man hängde in sin jacka och så ;) Sedan vid elva tiden så visade schemat Uppvisning av Elit dansare. Då var det dags att visa upp gruppen. Tyckte att det gick super!! Efter det satt jag vid lagledarbordet och gav dom söta tjejerna sina nummerlappar! Och en massa annat skojj, i slutet skrev jag även diplom. Så himla små och söta tjejer som kom fram och ville ha diplom, och killar för den delen ;) Hahaha.

Nu ska jag byta om och fixa mig inför kalaset. Lägger in min outfit imorgon skulle jag tro! Eller ikväll!

Puussar till er älskade läsare! ;*


Hemma från Gruppdisco träningen ;)


Dig ska jag bland annat sitta och mummsa på ikväll ;)

Heello! ♥ Nu har jag tagit mig en liten dusch efter gruppdisco träningen! Imorgon så är det en liten tävling här i Kalmar. Dock bara för dom som går på denna dansskolan, och bara en lägsta klassen. Först ska jag jobba lite, sedan visa upp gruppen!! :D Senare ska vi på 18-års kalas! Min kusing fyllde 18år den 3 maj, så vi ska fira henne imorgon ;) Kuligt!! Vad ska ni hitta på ikväll? Jag ska bara vara hemma med familjen och äta god mat och titta på talang, mysigt! ♥

Puss,puss,puss ♥


Ut i solen !



Nu ska jag ut i solen. Härligt! Hur skönt väder som helst! Älskar det! :D

PUUSS !


Muffinsarna ;)



Nå, vad tycker ni? Blev dom fina? Enligt mig var dom även jätte goda. Fick smaka massa gott i skolan idag, till filmen I Taket Lyser Stjärnorna. Måste säga att boken är bättre ;) Bloggar senare. Skulle bara lägga in en bild på muffinsen. Lovade ju att göra det!

Pussar! ;*


B A K N I N G !




Där fick ni lite bak bilder, på oss innan vi bakade ;) Sen får vi givetvis se resultatet av muffinsarna!! Kan bara säga att smeten var super! Nu ska vi nog göra lite glasyr, och annat gott. Pussar ;*


K L A R A



Hellu! Just nu står jag och Klara i köket för att baka lite cupkakes inför morgondagens filmmys i skolan ;) Gottigt!! Ni får se resultatet senare! Men nu så ska vi baka lite.

Först måste jag bara säga grattis till min kära bästis Jennifer! Grattis sötnos! ♥ ;*

Pussar och Kramar ! ♥


K V Ä L L


Åh vad gott, från tjejkvällen ♥

Nu är jag hemkommen från dansen, och har duschat och tagit på mig myskläder inför kvällen ;) Vet inte riktigt vad vi ska titta på, men det finns säker något bra! Sedan blir det en liten god fika ♥ Imorgon är det skola igen. Får se om jag cyklar eller tar bussen. Om det är bra väder och dom andra ska cykla, då cyklar jag!! Men om det är dåligt väder.....då tar jag bussen! Bra att man har lite alternativ, bilen också. Fast det är ju inte jag som kör förstås :D Hahaha. Vilket ni kanske kunde lista ut. Imorgon kanske jag lägger in dagens outfit. Blir aldrig av. Eftersom att min webb är lite konstig, och jag orkar inte ta fram kameran och så. Ja, då blir det helt enkelt inte av. Men imorgon ska jag försöka ;) Låter det bra?

Nä, nu ska jag dra mig mot soffan ♥ Hörs imon peeps!

Pusselipuss ;*


Dance Today ;)



Yes that´s right. Tråkigt väder idag, haha, bara för det är det ganska fint nu. Men innan idag var det riktigt tråkigt väder :( Cyklade därför inte idag, hade ingen lust när det duggade och grått ute. Så satte mig på bussen. Idag hade vi något slags prov i läsnig. Något som alla i Svergie gjorde om jag inte minns fel? Det var väl ganska/väldigt lätt, kom dock lite svåra ord ibland. Men men. :) Nu sitter jag och pluggar engelska. Snart ska jag ät lite, sedan åker jag till dansen.. Sista "riktiga" (vanliga danslektioner) dansen för terminen. Men ska som sagt träna lite nästa vecka, och nästa efter den. Och hela sommaren. Den 13-15 är det SM!! Längtar super mycket!

Ni får ha det så bra. Pussisar ! ;*


Satan I Gatan



Klar med pluggandet för dagen. Mycket skönt! Blir att titta på tv ikväll, mys. Har ju inte cyklat till skolan på lite mer än en vecka, kände att jag behövde det idag... Hahaha, kände att det var ett tag sedan om man säger så :P Snöade typ idag också? I MAJ? Usch. Det vill jag inte se mer av. Vill ni det? Tror att dom flesta inte vill det.

Längtar till sommaren då förhoppningsvis mamma, pappa, Nicole och jag ska åka till Danmark för sol och bad på Lalandia! Var på Lalandia när jag var liten, mycket roliga vattenland och sånt ;) ♥


pusspuss


P L U G G !



Heey. Kom hem från skolan för ca en halvtimma sen. Gick ju till tre idag. Dagen gick väldigt längsamt innan maten, men efter maten gick tiden fort ;) Härligt! Hahaha. Nu är jag super hungrig så jag ska ta mig något att äta. Sedan blir det att plugga engelska, och... Nä, bara engelska :D Gjorde matten igår, och svenskan är gjord + att vi inte har någon spanska läxa. Så det blir engelska för mig idag! Vad ska ni hitta på?

Pussar ♥

H O M E ♥



Hej hopp! Är hemma från Klara nu! Hängde med henne hem från skolan. Första skoldagen efter lovet.. Den var helt ok. Gick ju bara till två, dock går vi till tre imorgon :/ Inte lika härligt! Men tiden brukar gå hyfsat snabbt ;) Kul att få träffa hela elefant gänget igen, haha, nä. Kul att få träffa klassen igen, måste ju va lite snäll... Hahaha.

Nu ska jag äte lite mat. Pussar ;*


Känner mig lite smått duktig ^^



Eftersom att jag både har städat och rensat mitt rum! Nu har jag ganska mycket plats över :D Vilket är sköönt!

Nu i veckan som kommer är det sista danslektionerna :( Men ska dock gå på några efter SM:et och så ;) Kommer att sakna dansen!! Men kommer ju att köra grupp å så hela sommaren :D Vilket är bra. Hihi. Nae, nu ska jag sätta mig vid Tv:n och njuta av påsklovet som snart är över. Imorgon är det skola.. Och allt som valigt igen..

PussPussPuss


Städa rummet..



Heeej! Nu ska jag städa mitt rum. Känns som om jag har världens oreda. Uscha. Har börjat inse att det är skola imorgon igen, inte så jätte sugen på det. Eller vad säger ni? Alla läxor, prov och sånt kan man gärna undvika ;) Men kul att träffa klassen igen! Nej nu måste jag städa... Sorry för lite bloggande, men har haft fullt upp.

Kisses ;*


Sitter här med Nicole





Två bilder innan gårdagens festligheter, hahah. Vi hade det iaf skit kul. Det roligaste måste ha varit Uppskjutet!! Höööögt va det, haha, men det var jätte kul! Vid ca tio tiden gick vi och åt på MAX, (som alla andra?). Tog inga bilder, hade inte tid med det. Hihi ;)

Vad hittade ni på? Hoppas att ni också hade en super kul kväll.

Puss ♥


RSS 2.0